TAPAHTUMAT 2018

2019 Tapahtumat päivitetään kevätkokouksen jälkeen toukokuun alussa.

Syyskokous 28.11.2018

Masku-Seuran syyskokous keskiviikkona 28.11. klo 18.00 Maskun seurakuntatalolla. Esillä sääntömääräiset asiat. Kokouksen jälkeen valtiotiet. kand. Olli Saarinen esitelmöi Kansallisarkiston uusiin dokumenttilöytöihin pohjautuen vuoden 1918 tapahtumien aikalaiskertomuksista Maskussa. Tilaisuus avoin yleisölle.

Tervetuloa kokoukseen ja esitelmätilaisuuteen.

KOTISEUTURETKI 20.10:

Masku-Seura järjestää puolen päivän kotiseuturetken Vehmaalle sunnuntaina 28.10. Kohteina Vehmaan museot, Oheistaidekoti ja Vaanin kartano.

Lisätiedot:  Ohjelma

Rosarium:

Kesän 2018 aikana jatkuvat keskuspuiston ja rosariumin kunnostustoimet. Vapaaehtoisia Rosariumin hoitoon halukkaita talkoolaisia kaivataan. Ota yhteys seuraan jos olet kiinnostunut.

Masku-Seura ry kevätkokous pidetään maanantaina 26.4. klo 17.30 Maskun seurakuntatalolla.

Esillä sääntömääräiset asiat. Kokouksen jälkeen klo 18.30 maskulainen tutkija Tiina Lintunen esitelmöi vuoden 1918 tapahtumista kirjansa Punaisten Naisten tiet -pohjalta. Kirjaa myös myynnissä.

Museon kesänäyttelyt.

Museo avautuu yleisölle jälleen kesäkuun alussa. Avajaistapahtuma 5.6 klo 18.00  Kohotetaan malja kesälle.

Kesänäyttelyissä tänä vuonna

Kesäkuussa Tuula Pakkasen akvarelleja Maskun Pakaisten ja Kurittulan vanhoista ladoista sekä keramiikkaveistoksia.

Heinä-elokuussa Sirpa Tonder-Vainion näyttely " Unen ja Valon maailma ".

Museotuvassa koko kesän ajan kestikievarin ruokapöytä -näyttely. Museolta voi käydä ostamassa myös seuran kustantamia kirjoja sekä muita kannatustuotteitamme, kuten isännänviirit, kortit, pinssit jne

Kesäkisa 2018

Masku-Seura järjestää yhteistyössä Vakka-Suomen Sanomien ja Saunaparoni Oy:n kanssa Kesäkisan 2018

Kannustamme lähtemään kivi- ja muistomerkkikierrokselle Masku-Seuran julkaiseman Muistomerkkejä ja Merkillisiä kiviä Maskussa –kirjan reiteille. Käytä karttaa ja koordinaatteja apuna ja käy bongaamassa kymmenen kohdetta 31.8.2018 mennessä ja

ratkaise niihin liittyvä tehtävä. Kaikkien osanottajien kesken järjestetään arvonta, jossa pääpalkintona Saunaparoni Oy:n lahjoittama kymmenen hengen saunailta Saunaparonissa Maskussa. Lisäksi Masku-Seuralta ja Vakka-Suomen Sanomilta kuusi muuta palkintoa.

Lisätiedot:  Ohjeet

Kartta

Kohteiden lisätiedot: Kohde 1         Kohde 2            Kohde 3                  Kohde 4            Kohde 5

Kohde 6         Kohde 7            Kohde 8                  Kohde 9            Kohde 10

" WANHANAJAN MARKKINAT" Kankaisissa

Masku-Seura on jälleen mukana omalla osastollaan perinteisillä markkinoilla Kankaisissa.

Varsinais-Suomen museopäivää vietetään Maskun museolla

Samalla voit tutustua Masku-Seuran toimintaan