/
 

TAPAHTUMAT 2023

 

Masku-Seuran ajantasainen tiedotus Facebookissa ja jäsenkirjein. (Ohessa löydät linkin uusimpaan jäsenkirjeeseemme!)

Kevätkokous 17.4. klo 17.30. Sen jälkeen kahvit ja klo 18.30 valokuvailta. Katsellaan vanhoja valokuvia ja mainoksia Maskusta, muistellaan ja keskustellaan.

Tulossa monenlaisia retkiä ja tapahtumia 2023, lue tiedotteesta (linkki reunassa)

Rosarium

Kesän ja syksyn 2022 aikana edenneet keskuspuiston ja rosariumin kunnostustoimet jatkuvat 2023. Vapaaehtoisia rosariumin hoitoon halukkaita talkoolaisia kaivataan. Ota yhteys seuraan jos olet kiinnostunut!

Museon kesä

Kesän 2023 avajaiset 6.6. klo 18. Samalla julkaistaan Monenlaissi kaupoi Maskust - kirja! K-kauppias Turo Tikanmäki kertoo kaupan kuulumiset. Musiikista vastaavat hyvinvointijohtaja Maija Leino ja Onerva Leino. Masku-Seuran kahvio.

Keskiviikkona 6.7. vietetään museolla Runon ja suven päivää, esiintymässä mainio Ämmät äänessä-trio.

Monenlaissi kaupoi Maskus -näyttely jatkaa kesällä 2023

Masku-Seura on yhdessä kunnan hyvinvointipalvelujen kanssa koonnut Maskun vanhoista kaupoista kertovan näyttelyn museolle. Näyttely jatkuu myös kesällä 2023. Sitä odotellessa näyttelyn julisteita pääsee lukemaan kunnan nettisivuilla. Ne ovat esillä myös Maskun uuden K-Supermarketin aulassa!

Tätä näyttelyä ei kannata jättää näkemättä, sillä siihen on satsattu ennennäkemättömän paljon! Maskussa aiemmin toimineita kauppaliikkeitä esitellään runsain kuvin varustetuissa julisteissa sekä kevään aikana tehdyissä haastattelunauhoituksissa, joiden parhaita paloja voi kuunnella vierailun yhteydessä. Näyttelyyn saatiin kesäksi lainaan runsaasti vanhoja tuotepakkauksia, joita riitti kokonaisen entisajan kauppahuoneen sisustamiseen. Osa näyttelystä oli esillä kesällä Maskun pääkirjastossa, jonka tiloissa myös on aiemmin sijainnut kauppa!