TAPAHTUMAT 2022

Masku-Seuran ajantasainen tiedotus Facebookissa ja jäsenkirjein. (Ohessa löydät linkin uusimpaan jäsenkirjeeseemme!)

Rosarium

Kesän 2022 aikana jatkuvat keskuspuiston ja rosariumin kunnostustoimet. Vapaaehtoisia rosariumin hoitoon halukkaita talkoolaisia kaivataan. Ota yhteys seuraan jos olet kiinnostunut!

Museon kesä

Museo on auki kesä-heinäkuussa ti-pe klo 10-16 ja la-su klo 12-15. Elokuussa jatkuvat vielä sunnuntaiaukiolot ja elokuun viimeinen sunnuntai 28.8. onkin samalla Varsinais-Suomen museopäivä.

Keskiviikkona 6.7. klo 18 vietettiin museolla Runon ja suven päivää. Ohjelmassa oli runoryhmä Allien esiintyminen, yhteislaulua ja kahvia.

Monenlaissi kaupoi Maskus -näyttely kesän 2022 vetonaulana

Masku-Seura on yhdessä kunnan hyvinvointipalvelujen kanssa koonnut Maskun vanhoista kaupoista kertovaan näyttelyn. Tätä näyttelyä ei kannata jättää näkemättä, sillä siihen on satsattu ennennäkemättömän paljon! Maskussa aiemmin toimineita kauppaliikkeitä esitellään runsain kuvin varustetuissa julisteissa sekä kevään aikana tehdyissä haastattelunauhoituksissa, joiden parhaita paloja voi kuunnella vierailun yhteydessä. Näyttelyyn saatiin kesäksi lainaan runsaasti vanhoja tuotepakkauksia, joita riitti kokonaisen entisajan kauppahuoneen sisustamiseen. Osa näyttelystä on esillä Maskun pääkirjastossa, jonka tiloissa myös on aiemmin sijainnut kauppa! Kirjaston näyttelyä voi käydä katsomassa ikkunasta silloin kun kirjasto ei ole auki.