TAPAHTUMAT

Masku-Seuran ajantasainen tiedotus Facebookissa ja jäsenkirjein.

Jäsenkirje 1/2024 on lähetetty jäsenille maaliskuussa 2024.

Tulossa: Kevätretki Ohensaareen su 19.5. klo 11-14
Aloitamme Stenbergan nimikyltiltä, Ohensaarentie 265. Retkellä voit liikkua autolla tai pyörällä, auton voit myös jättää Linnavuoren viereen. Ota mukaan juotavaa, halutessasi eväät kahvitauolle, säänmukainen asustus ja kiikarit mikäli haluat tarkastella luontoa lähemmin.

Kesän bussiretki su 4.8.

Museon kesä

Maskun museon avajaiset ti 4.6. klo 18. Masku-Seura mukana esittelemässä ja kahvittamassa.

Perusnäyttelyn lisäksi kesäkuussa Satu Haapalan ja Tiltu Nurmisen näyttely (lue lisää Maskun kunnan tapahtumista). Heinäkuussa Masku-Seuran näyttely museon 50 v. juhlavuoteen liittyen.

Lammassunnuntait 9.6. ja 25.8. klo 12-15

Runon ja Suven päivän etkot museolla ke 3.7. klo 18. Runo- ja lauluryhmä Allit esiintyy klo 18.30.

Varsinais-Suomen museopäivä 25.8. Neuletapaaminen ja lammassunnuntai.

Kesällä 2023 julkaistiin Monenlaissi kaupoi Maskus - kirja. Kirja hankittavissa Maskun pääkirjastosta tai Maskun K-supermarketilta (25e) tai kesän aukioloaikojen puitteissa Maskun museolta (20e, käteismaksu tai mobilepay).

Monenlaissi kaupoi Maskus -näyttely

Näyttely oli Maskun museolla kesät 2022 ja 2023. Näyttely on nyt päättynyt. Kiitämme kaikki esineitä lainanneita ja tietoja antaneita.

Masku-Seura kokosi yhdessä kunnan hyvinvointipalvelujen kanssa Maskun vanhoista kaupoista kertovan näyttelyn museolle. Näyttelyn julisteita pääsee lukemaan kunnan nettisivuilla. Ne ovat esillä myös Maskun K-Supermarketin aulassa!

Maskussa aiemmin toimineita kauppaliikkeitä esiteltiin runsain kuvin varustetuissa julisteissa sekä kevään aikana tehdyissä haastattelunauhoituksissa, joiden parhaita paloja voi kuunnella vierailun yhteydessä. Näyttelyyn saatiin kesäksi lainaan runsaasti vanhoja tuotepakkauksia, joita riitti kokonaisen entisajan kauppahuoneen sisustamiseen.